Offerte aanvragen en Reserveren van goederen en diensten
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan snel en makkelijk via deze website. De aanvraag wordt persoonlijk door een medewerker van de administratie binnen twee werkdagen gecontroleerd en naar u toe gezonden als vrijblijvende offerte. Pas na uw akkoord terug worden de goederen en diensten voor u gereserveerd voor desbetreffende datum(s). Indien uw aanvraag een spoed behandeling betreft, kunt u altijd telefonisch contact opnemen of een bericht via WhatsApp sturen nadat uw aanvraag is verzonden.

1. Ga via het verhuur assortiment in de menubalk naar een gewenst artikel en open het artikelvenster door erop te klikken.

2. Vul in het artikelvenster het benodigde aantal in en vul beide datums in, klik daarna op huur.

3. Nadat de gewenste artikelen in het offerte overzicht geplaatst zijn, drukt u op de knop offerte afronden.

Huurtermijn en prijzen
Alleen de dag(en) dat de goederen in gebruik zijn worden berekend. De goederen worden automatisch zonder berekening van extra huurdagen een dag voor gebruik afgeleverd en een dag na gebruik weer opgehaald, dit wordt afgestemd met de klant. Voor langere of regelmatige huurtermijnen kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden. Al de genoemde prijzen zijn per stuk en exclusief 21 % btw en overige diensten zoals transport, arbeid op locatie en schoonmaken achteraf.

Bezorgen en Ophalen op Locatie
Bezorgen en ophalen van de goederen is mogelijk op iedere gewenste locatie in Nederland. De goederen worden automatisch een werkdag voor gebruik afgeleverd en automatisch een werkdag na gebruik weer opgehaald tussen 9:00 en 17:00 uur, dit wordt afgestemd met de klant. Het is ook mogelijk om de volgende dag de spullen weer op te halen of op dezelfde dag na gebruik De goederen worden afgeleverd en weer opgehaald bij een deur. De goederen worden verpakt op karren afgeleverd en dienen verpakt op de karren weer klaar te staan bij het ophalen. Bij gebruik in het weekend worden de materialen veelal op vrijdag afgeleverd en maandag opgehaald zonder berekening van extra huurdagen. Voor gebruik op feestdagen worden goederen een werkdag voor het gebruik afgeleverd en een werkdag na het gebruik weer opgehaald zonder berekening van extra huurdagen. Bezorgen en ophalen in de avonduren of in het weekend is mogelijk na overleg met de administratie.

Arbeid op Locatie
Party Verhuur Rotterdam kan u al het zware werk uit handen nemen door opbouw en afbouw van de materialen te verzorgen. Bovendien staat een team met ervaren personeel voor u klaar om u bij te staan met raad en daad. Hiervoor wordt een uurloon per uur en per persoon op basis van nacalculatie berekend.

Schoonmaken
De goederen worden 100% schoon afgeleverd en kunnen na gebruik achteraf in het magazijn worden schoongemaakt door Party Verhuur Rotterdam. Voor het schoonmaken van de goederen wordt er kosten in rekening gebracht. Hierover kan onze klantenservice informatie geven.

Annuleren
Na akkoord van de orderbevestiging en tot. 21 dagen voor levering 25%. 14 dagen voor levering 00:00 uur en 17:00 uur nog 50%. 7 dagen voor levering 75%. 3 tot 1 dag voor levering 100%.

Breuk, verlies of beschadigingen
De goederen, kratten en transportmiddelen worden bij terugkomst in het magazijn gecontroleerd, geteld en gereinigd . Ontbrekende of beschadigde goederen of verpakking kunnen achteraf in rekening worden gebracht.

Betaling
1. Per bank vooraf na akkoord met de orderbevestiging. 2. Contant aan de chauffeur op de dag van bezorgen. 3. Factuur achteraf toezenden. voor bedrijven en instellingen. indien van toepassing kunnen Breuk en/of Verlies, arbeidsloon en schoonmaakkosten achteraf in rekening worden gebracht doormiddel van een factuur.

Legitimatie
De huurder of een daartoe gemachtigd persoon dient een geldig legitimatiebewijs paspoort of rijbewijs te tonen bij het afleveren van de goederen.

Vragen en Advies
Voor al uw vragen en advies is de klantenservice altijd per e-mail bereikbaar via het contact formulier of telefonisch op werkdagen tussen tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer.

Via WhatsApp zijn onze medewerkers van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.30 uur en op de zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur