Compleet verhuur assortiment

Met een compleet vernieuwd verhuur assortiment kan Party Verhuur Rotterdam u optimaal van dienst bij iedere bijeenkomst en gelegenheid. Wij helpen u graag en adviseren u met juiste aantallen en benodigdheden op maat.

Dagelijks Bezorgen en Ophalen

Dagelijks worden de goederen met een eigen vervoer door Party Verhuur Rotterdam gebracht en weer opgehaald. Bezorgen en ophalen van de goederen is mogelijk op iedere gewenste locatie in Nederland. De goederen worden op dezelfde na gebruik of de volgende werkdag tussen 9:00 en 17:00 uur weer opgehaald. De goederen worden verpakt op karren afgeleverd en dienen verpakt op de karren weer klaar te staan bij het ophalen. Voor gebruik op feestdagen worden goederen een werkdag voor het gebruik afgeleverd en een werkdag na het gebruik weer opgehaald zonder berekening van extra huurdagen. Bezorgen en ophalen in de avonduren of in het weekend is mogelijk na overleg met de klantenservice.

Transportkosten tabel
Onderstaande tabel is voor het bezorgen per regio. Voor het ophalen en extra ritten wordt een gelijk bedrag berekend.

Plaatsen en regio’s Bezorgen

Rotterdam

Delft

Schiedam

Vlaardingen

Gouda

Den Haag

Zoetermeer

Leiden

Amsterdam

Utrecht

€ 24,50

€ 34,50

€ 34,50

€ 34,50

€ 34,50

€ 49,50

€ 49,50

€ 49,50

€ 79,00

€ 79,00

Op en afbouwen op Locatie

Met een team van ervaren medewerkers kunnen de materialen snel en makkelijk geplaatst en weggehaald worden op iedere gewenste locatie, datum en tijdstip. Arbeid op de locatie is in overleg met de planning altijd mogelijk.